Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Schouwen

Om een haard of kachel geheel naar uw interieur aan te passen, voegt u een schouw toe. Met de schouw wordt uw haard of kachel perfect geïntegreerd in uw woonruimte. Er zijn vele varianten natuurstenen schouwen verkrijgbaar bij Haard-Totaal. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke of landelijke stijl, ga dan voor een Frans rustieke schouw.

Een actueel productaanbod wordt opgehaald...

Ook voor een moderne stijl kiest u een schouw. Naast de schouw zijn er ook natuurstenen plateaus verkrijgbaar die een strak en modern effect geven. De schouw en de plateaus zijn leverbaar in allerlei steensoorten en uitvoeringen, bijvoorbeeld marmer, graniet en kalkzandsteen.

Schouw maatwerk

Met een natuurstenen schouw bent u te allen tijde uniek en authentiek, elke steensoort heeft namelijk haar eigen kleur en structuur. Haard-Totaal heeft een aantal standaard modellen in de collectie, maar vaak is een schouw maatwerk. Bij elke haard of kachel is er een mooie natuurstenen schouw of plateau verkrijgbaar.

Merken schouw

Superkachels is erkend dealer van o.a. de merken: Bellfires, Cheminée, Dru, Faber, France Artisanat en Have. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom bij Haard-Totaal in Apeldoorn voor advies en inspiratie! Voor vragen en advies kunt u bellen naar: 055 – 8200280 of mailen: info@haard-totaal.nl.

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom