Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Schouw

Om er voor te zorgen dat uw haard of kachel goed past bij uw interieur, kunt u er voor kiezen om een schouw te nemen. Met de schouw wordt uw haard of kachel perfect geïntegreerd in uw woonruimte.

schouw_nevada_mocca_creme_gezoet

Wat is een schouw?

Een schouw is een stookplaats die tegen de wand is geplaats en een open vuur heeft.

schouw dru avignon 2

Soorten en maten

Schouwen zijn een lust voor het oog als het gaat om een landelijke of klassieke inrichting. Een natuurstenen schouw is een blikvanger in ieder interieur. Een ideale plek om geliefde foto’s uit te stallen of gezellig samen omheen te gaan zitten. In onze showroom staat een breed scala aan schouwen van Frans rustiek tot modern in vele steensoorten en uitvoeringen. Denk hierbij aan marmer, graniet, kalkzandsteen dat afhankelijk van de soort kan worden gezoet of gepolijst. Kleuren en structuren zijn bij elke natuursteen schouw verschillend. De natuur is grillig. Elke natuursteen schouw is hierdoor uniek en gegarandeerd van levenslang plezier. Naast de standaard modellen kunnen wij u ook maatwerk schouwen aanbieden zodat we u te allen tijde van dienst kunnen zijn.

  

Bent u benieuwd geworden naar de opties? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Apeldoorn. Dan kunnen wij u, onder het genot van een kopje thee of koffie, informatie en advies geven. We ontvangen u graag!

faber_hestia_nostalgic_wirdum_670_1

 

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom