Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Over ons

Haard-totaal B.V. is een landelijk werkende openhaardenspeciaalzaak die jarenlange ervaring heeft op het gebied van kachels en haarden. Haard-totaal is één van grootste haardenspeciaalzaken van Nederland waardoor wij altijd optimaal geïnformeerd worden door onze leveranciers en u kunnen verzekeren van een professionele en snelle service.

 

Historie Haard-totaal

Eigenaar Jan Smalbrugge is als kleine jongen al opgegroeid met het verkopen van kachels en haarden doordat zijn vader Jan Smalbrugge senior dit vak ruim 40 jaar lang heeft uitgeoefend. In 2003 heeft Jan Smalbrugge Junior het haardenvak van zijn vader overgenomen en heeft inmiddels een bedrijf met een toonaangevende positie in de haardenbranche.

 

Medewerkers Haard-totaal

De adviseurs van Haard-totaal krijgen periodiek een training zodat ze u altijd op de hoogte kunnen brengen van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de haardenbranche. Onze adviseurs kunnen u dan ook professioneel en vakkundig helpen met het maken van een keuze van een kachel of haard. Daarnaast heeft Haard-totaal diverse installatieteams door heel Nederland verspreid waardoor wij van Groningen tot Zeeland snel en voordelig uw kachel of haard kunnen installeren.

 

Showroom Haard-totaal

Haard-totaal heeft een prachtige showroom van maar liefst 800m2 centraal gelegen  in Nederland te Apeldoorn. In deze showroom staan altijd de nieuwste modellen gashaarden, houtkachels en elektrische haarden veelal brandend opgesteld. Ook kunnen onze adviseurs u ter plekke in de showroom een 3D-ontwerp maken van de haardpartij zodat u direct een goed beeld krijgt van hoe het er bij u thuis uit komt te zien. In onze showroom staan ook diverse opstellingen met maatwerk Haardplateau’s, natuursteen en schouwen. We heten u van harte welkom en de koffie staat klaar!

 

Haard-totaal & Projecten

Aangezien gemiddeld 40% van de nieuwbouwwoningen tegenwoordig van een kachel of haard is voorzien wordt het voor u als projectontwikkelaar/aannemer steeds meer van belang om uw klanten deze mogelijkheid ook aan te kunnen bieden. Niet alleen particulieren waarderen ons om onze kwaliteit en service, ook met de projectenmarkt onderhouden wij uitstekende contacten. Hierdoor zijn wij de perfecte schakel tussen particulier en aannemer. Alle benodigde voorzieningen voor een te plaatsen haard kunnen op deze manier voor oplevering gerealiseerd worden zodat de installatie van de haard snel, en zonder onnodige kosten kan verlopen. Sinds onze oprichting hebben wij honderden nieuwbouwwoningen van haarden voorzien tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun klanten. Logisch dus dat Haard-totaal ook voor veel projectontwikkelaars en aannemersbedrijven een uiterst betrouwbare partner is.

 

Onze speerpunten hierbij zijn:

  • Optimaal oog voor de klant
  • Vaste aanspreek punten
  • Heldere afspraken
  • Kostenbeheersing door gestroomlijnde organisatie
  • Levering en installatie door heel Nederland
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom