Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Wanders

Op zoek naar een merk met vele keuzemogelijkheden op het gebied van houtkachels en gashaarden? Een merk dat let op het milieu door houtkachels en gashaarden aan te bieden met een hoog rendement? Als één merk een veelzijdig en ruim assortiment aanbiedt, dan is het Wanders wel. Wanders staat garant voor goede kwaliteit, optimale verbranding en gebruikt slechts hoogwaardige en duurzame materialen. De houtkachels en gashaarden van Have zijn onverwoestbaar en voldoen aan de strengste Europese- en Duitse normen.

Wanders assortiment

Het uitgebreide assortiment van Wanders bestaat uit inbouw houtkachels, inzet houtkachels, vrijstaande houtkachels, vrijhangende houtkachels, tuin houtkachels, inbouw gashaarden, inzet gashaarden, vrijstaande gashaarden en vrijhangende gashaarden. Bij Haard-totaal vindt u deze houtkachels en gashaarden online en in onze showroom.

Geschiedenis Wanders

Wat in 1968 begon als metaalbedrijf is vandaag de dag uitgegroeid tot een modern bedrijf met houtkachels en gashaarden. Wanders is een familiebedrijf gevestigd in de Achterhoek en heeft al meer dan 40 jaar ervaring op vele gebieden en schenkt veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling. Het is daarom niet heel verrassend dat Wanders een uitgebreid programma heeft. De haarden en kachels van Wanders zijn technisch hoogwaardig en voldoen aan de hoogste, internationaal geldende kwaliteitscriteria.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels en gashaarden van Wanders aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Wanders
  • Diverse Wanders kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom