Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Spartherm

Spartherm herkent u aan de uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied van houtkachels. Of u nu wilt gaan voor kleine en eenvoudige inbouwkachels of liever gaat voor een op maat gemaakte luxe tunnel houtkachel. Spartherm is in 1986 opgericht in het Duitse Melle, waar de haardenfabrikant tot op de dag vandaag gevestigd is. Spartherm levert uitsluitend houtkachels van hoge kwaliteit en is sinds de oprichting één van de grootste producten van houtkachels in Europa.

Spartherm houtkachels

Spartherm maakt bij de productie van haar houtkachels altijd gebruik van de modernste technieken. De houtkachels hebben een hoog rendement, een mooi vlammenspel en een schone verbranding. De meeste houtkachels van van Spartherm zijn voorzien van een liftdeurhaard, wat ervoor zorgt dat u zowel open als gesloten kunt stoken. Spartherm heeft een groot assortiment houtkachels in allerlei stijlen en varianten, bestaande uit inbouw houtkachels, vrijstaande houtkachels en CV haarden.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels van Spartherm aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Spartherm
  • Diverse Spartherm kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom