Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Kal-Fire

Op zoek naar een luxe gashaard? Een gashaard die past bij alle stijlen interieurs? Kal-fire is het merk op hét gebied van inbouw gashaarden. De gashaarden van Kal-fire worden ingebouwd in een muur of scheidingswand, maar ook de tunnel gashaard is een veel geziende gashaard van Kal-fire. De Kal-fire gashaarden zijn van de hoogste kwaliteit doordat alle gashaarden CE gekeurd zijn en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Doordat overal is gekozen voor de beste materialen en beproefde techniek geniet u jarenlang van de unieke gashaarden van Kal-fire.

Kal-fire gashaarden

Familiebedrijf Kal-fire bestaat uit een unieke combinatie van een hoogwaardig Nederlands product, continue innovatie en een duidelijke focus. Dit is al sinds 1981 het geval bij de opstart van het bedrijf. Inmiddels is Kal-fire uitgegroeid tot een groot bedrijf met een uitgebreid assortiment met vele mogelijkheden. Bij Kal-fire weten ze enorme betrokkenheid te combineren met een eigentijdse visie op design en techniek.

Assortiment Kal-fire

Kal-fire heeft in haar assortiment inbouw gashaarden in allerlei stijlen en varianten. Bij Haard-totaal vindt u de inbouw gashaarden van Kal-fire in de collectie. Er zit altijd wel een gashaard bij die bij uw smaak en interieur past!

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de gashaarden van Kal-fire aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor ad-vies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal levert alle haarden en kachels van Kal-fire
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom