Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Janus

Op zoek naar een stalen vrijstaande houtkachel? De houtkachels van JAnus passen perfect in Scandinavische interieurs, maar de houtkachels van JAnus doen het ook goed in de klassieke, moderne of de landelijke woonkamer. De houtkachels van JAnus zijn echte Hollandse producten en JAnus staat bekend om jarenlang vakmanschap en ervaring. De houtkachels van JAnus zijn niet alleen van een stijlvolle eenvoud, maar bieden ook optimale warmte in huis door een doordacht verbrandingssysteem en eenvoudige bediening. Daarnaast hebben de houtkachels van JAnus een hoog rendement, wat wordt bereikt door de voorverwarming van de secundaire verbrandingslucht. Door de volledige verbranding is er ook een minimale uitstoot van verontreinigde gassen.

JAnus houtkachels

JAnus heeft een groot assortiment houtkachels in allerlei stijlen en varianten. De collectie van JAnus bestaat uit vrijhangende houtkachels en de vrijstaande houtkachels. Ook de tuin houtkachels heeft JAcobus in haar collectie opgenomen. Bij Haard-totaal vindt u altijd wel een JAcobus houtkachel die bij uw smaak en interieur past!

Geschiedenis JAnus

In 1981 begon Janco de Jong met produceren van houtkachels in het Nederlandse Oldeberkoop. In 1996 werd de productie verplaatst naar Gorredijk en in 2002 was de vraag naar JAnus houtkachels zo groot dat de ruimte in Gorredijk te klein werd als enige productielocatie en daarom werd een gedeelte van de productie verplaatst naar Polen.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels van JAcobus aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Janus
  • Diverse Janus kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom