Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Jacobus

Op zoek naar een stalen houtkachel? JAcobus staat bekend om haar nieuwe en duurzame houtkachels met een aantal ijzersterke eigenschappen. Zo hebben de houtkachels van Jacobus een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van koolmonoxide en een eenvoudige bediening. Door de volledige verbranding blijven de ruiten van de houtkachels perfect schoon. De stalen houtkachels worden gezien in vele Scandinavische interieurs, maar een stalen kachel van JAcobus past ook perfect in de klassieke, moderne of de landelijke woonkamer.

JAcobus houtkachels

JAcobus heeft mogelijkheden voor luchttoevoer van buiten, wat de houtkachels ideaal maken voor goed geïsoleerde (nieuwbouw)woningen. De JAcobus houtkachels worden gemaakt van zwaar materiaal waardoor de houtkachels langer warm blijven. Daardoor bereiken de houtkachels een hogere stralings- en convectie temperatuur. Bovendien wordt extra gemak geleverd doordat de luchttoevoer maar met één knop bediend hoeft te worden.

JAcobus assortiment

JAcobus heeft een groot assortiment vrijstaande houtkachels in allerlei stijlen en varianten. Bij Haard-totaal vindt u daarom altijd wel een JAcobus houtkachel die bij uw smaak en interieur past!

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels van Jacobus aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Jacobus
  • Diverse Jacobus kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom