Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Heta

Houdt u van Deens Design? Op zoek naar een unieke houtkachel? Heeft u interesse in een ronde, wellicht witte houtkachel? Heta biedt het u! Heta is een Deens bedrijf in hart en nieren en wordt vanaf de opstart door familie gerund. Alles van ontwerp tot productie ligt in de handen van Heta zelf. Heta maakt gebruik van de nieuwste en beste machines, maar de kachels worden nog altijd gemaakt met gevoel en respect voor de handwerktradities waar de Heta houtkachels bekend om staan.

Heta houtkachels

Heta heeft in het assortiment vrijstaande houtkachels in allerlei stijlen en varianten. U herkent de houtkachels van Heta aan het vele gebruik van natuursteen en het eigen unieke design. Een voorbeeld van de natuurstenen houtkachels zijn de speksteen houtkachels. Speksteen is een natuursteen die warmte opneemt en langzaam weer uitstraalt. Op die manier geniet u na een paar uur stoken de rest van de dag van een aangename warmte. Bij Haard-totaal vindt u de vrijstaande houtkachels van Heta in de collectie.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels van Heta aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor ad-vies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Heta
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom