Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Helex

Bij Helex vindt u een groot en afwisselend assortiment in houtkachels en gashaarden. Met de ruim 40 jaren ervaring kunt u van Helex verwachten er slechts veilige en kwalitatieve houtkachels en gashaarden worden geleverd. Helex is actief in het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van houtkachels en gaskachels.

Helex houtkachels en gashaarden

Helex ontwikkelt haar gashaarden in een modern laboratorium in Nederland waarna de gashaarden van het CE keurmerk worden voorzien, hetgeen borg staat voor kwaliteit en veiligheid. Productie van de houtkachels en gashaarden vindt plaats in een eigen moderne fabriek in Bosnië & Herzegovina. Het waarborgen van kwaliteit van de houtkachels en gashaarden staat bij Helex voorop. Dit doen zij door het gehele traject van ontwikkeling tot verkoop te controleren. Op het gebied van gesloten houtkachels werkt Helex nauw samen met enkel gerenommeerde bedrijven in Europa.

Helex assortiment

Helex heeft een groot assortiment houtkachels en gaskachels in allerlei stijlen en varianten. Zo heeft Helex vrijstaande houtkachels, tuin houtkachels, inbouwgashaarden en vrijstaande gashaarden opgenomen in haar collectie. Bij Haard- totaal vindt u altijd wel een houtkachel of gaskachel van Have die bij uw smaak en interieur past.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels en gashaarden van Helex aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Helex
  • Diverse Helex kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom