Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Have

Al sinds 1883 heeft Have passie voor de gloed van vuur in huis. Have is er van overtuigd dat er niets mooier is dan dat, wat perfect wordt beschreven in de slogan: ‘Het mooiste in huis’. Have vindt dat de gaskachel het middelpunt is van uw interieur, maar ook van een huis. Wat startte bij het venten van petroleum is uitgegroeid tot een groot bedrijf, gevestigd in Lunteren. Have heeft een divers aanbod in gashaarden, gaskachels en schouwen van hoge kwaliteit.

Have gaskachels en schouwen

Have heeft in het assortiment vrijstaande gaskachels en schouwen in allerlei stijlen en varianten. Of u nu houdt van de klassieke, landelijke of moderne stijl. Bij Haard- toaal vindt u de vrijstaande gaskachels en de schouwen van Have in de collectie. Er zit altijd wel een gaskachel of schouw bij die bij uw smaak en interieur past!
Haard-totaal in Apeldoorn Haard-totaal biedt u de gaskachels en schouwen van Have aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom