Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Global Fires

Global Fires weet dat smaken verschillen en spelen daar op in. Global Fires biedt daarom een gevarieerde collectie aan. U kunt de gashaarden van Global Fires helemaal aanpassen naar uw eigen smaak door een schouw, kast of front toe te voegen.

Global Fires gashaarden

De gashaarden van Global Fires zijn zeer eenvoudig te plaatsen in elk gewenste ruimte. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig en sommige modellen kunt u direct laten aansluiten op een bestaande schoorsteen. Er zijn ook modellen met een gesloten verbranding die via de buitenmuur of het dak uitmonden.

Voordelen Global Fires

Global Fires heeft een veelzijdig aanbod met compacte modellen. De gashaarden van Global Fires hebben een ondiepe en een doordacht ontwerp. Het zo ondiep mogelijk maken van de haard is een uitdaging op zich en zorgt ervoor dat de gashaard geen sta in de weg wordt in uw interieur. Het rendement van de gashaarden van Global Fires is hoog. De gashaarden zijn daarom een prima bijverwarming. Alle gashaarden zijn voorzien van een afstandsbediening, zodat u met één druk op de knop het vuur laat branden. Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig.

Global Fires bij Haard-totaal

Haard-totaal heeft de gaskachels van Global Fires in haar collectie opgenomen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Woon je in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze inspiratie showroom in Apeldoorn om de gaskachels van Global Fires te bekijken!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Global Fires
  • Diverse Global Fires kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom