Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Faber

Of u nu een klassieke stijl heeft of een modern interieur, Faber heeft voor u gegarandeerd een haard of kachel naar uw wensen. Faber is producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group en wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden.

Kachels Faber

De ruime collectie van Faber biedt inbouw gashaarden, vrijstaande gaskachels, vrijhangende gaskachels, gas tuinhaarden, elektrische haarden en vrijstaande houtkachels. Maak uw gekozen Faber haard of kachel helemaal af met een Faber schouw. De gashaarden van Faber zijn uitgerust met een luxe afstandsbediening met elektronische ontsteking, timer en geïntegreerde thermostaat.

Ontwikkelingen Faber

In 1844 legde Jan Gerrits Faber in het Friese Franeker de basis voor Faber met de oprichting van een grofsmederij en sinds de ontdekking van aardgas in 1959 produceert Faber gaskachels. Faber innoveert sinds die tijd met nieuwe producten en nieuwe technieken. Zo was Faber lange tijd marktleider op het gebied van schoorsteengebonden haarden. In 1996 introduceerde Faber als eerste de gesloten verbrandingstechniek, wat later gretig werd overgenomen door andere fabrikanten. Faber heeft een viertal speciale gasbranders ontwikkeld met een uniek vlammenspel. Faber investeert veel tijd in onderzoek en in het ontwikkelen van het ultieme vlammenspel voor haar gashaarden.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de kachels van Faber aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Faber
  • Diverse Faber kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom