Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Element4

Bent u op zoek naar een moderne gashaard? Zoekt u eenvoud in design die de unieke schoonheid van het vuur volledig tot zijn recht laten komen? Element 4 biedt u gashaarden die zich kenmerken door doordachte eenvoud op allerlei fronten. De constructie van de gashaarden zijn eenvoudig waardoor de installatie en het onderhoud vergemakkelijkt wordt. Door de bijgeleverde afstandsbediening heeft u eenvoudig met één druk op de knop sfeer en gezelligheid in huis. De gashaarden van Element4 zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens veilig en schoon.

Gashaarden Element 4

Uniek aan de gashaarden van Element 4 is de geringe inbouwdiepte, wat de installatie nog eenvoudiger maakt en het bespaart in uw kamer veel ruimte. Element 4 heeft in haar collectie inbouw gashaarden, inzet gashaarden en vrijhangende gashaarden. Element 4 heeft ook gas tuinhaarden in de collectie opgenomen. Stelt u zich voor? Met één druk op de knop creëert u een heerlijk vuur in de tuin!

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de gashaarden van Element 4 aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom