Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Dru

DRU is één van de meest bekende merken die Nederland kent op het gebied van haarden en kachels. Door hun toonaangevende collectie en innovatieve brandingstechnieken is het een gerenommeerd bedrijf. Dit bewijst DRU sinds 1754 toen zij begonnen met de productie van potten en pannen. Door de jaren heen is dit doorontwikkeld naar de haarden en kachels van nu.

Haarden en kachels DRU

DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving en bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond biedt Haard-totaal u de unieke DRU collectie aan. Toen er in 1959 in Nederland het aardgas werd ontdekt speelde DRU daar gretig op in door de ontwikkeling van haar eerste gaskachel. Korte tijd later ontwikkelde DRU als eerste een gaskachel met een gesloten verbranding. Een innovatief systeem waarvoor geen schoorsteen meer nodig was. Dit systeem wordt tegenwoordig veelal standaard toegepast op gashaarden.

DRU assortiment

Het DRU assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels is DRU ook nog eens importeur van het merk Spartherm en het merk Dovre. Het assortiment van DRU bestaat uit: inbouw gashaarden, vrijstaande gaskachels, gevel gaskachels, vrijhangende gaskachels, inbouw houthaarden en vrijstaand houtkachels.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de haarden en kachels van DRU aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Dru
  • Diverse Dru kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom