Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Dovre

Bent op zoek naar een vrijstaande houtkachel of een inbouw houtkachel? Is uw oog gevallen op een gietijzeren houtkachel? Dovre heeft een heel aantal gietijzeren houtkachels in haar assortiment. Dovre is een écht Noors merk, genoemd naar een bergplateau ten Noorden van Oslo met een uiterst guur klimaat. Dovre weet dus wat warmte betekent en in Noorwegen is Dovre het symbool van kwaliteit en robuustheid. Al meer dan 80 jaar levert Dovre dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten.

Dovre houtkachels

Ook in Nederland hebben de Dovre houtkachels in de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van warmtetechnologie. Dovre houtkachels zijn hoofdzakelijk gemaakt uit hoogwaardig gietijzer wat de ideale warmtegeleider is. Dovre houtkachels zijn internationaal gecertificeerd, waardoor u zeker kunt zijn van hoogstaande kwaliteit.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels van Dovre aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie! Voor vragen en advies kunt u bellen naar: 055 – 8200280 of mailen: info@haard-totaal.nl.

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Dovre
  • Diverse Dovre kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom