Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Bellfires

Of u nu kiest voor een klassieke of voor een moderne vormgeving, met de Bellfires gashaarden kiest u voor het summum van luxe en exclusiviteit. Dat uit zich in ongeëvenaarde kwaliteit en zeer hoogwaardige materialen. De gashaarden van Bellfires hebben een sublieme afwerking en elke gashaard wordt met de hand afgemonteerd: perfectie tot in het kleinste detail. Bovenal imponeert de adembenemende vormgeving waarin Bellfires altijd vooroploopt.

Gashaarden Bellfires

Bellfires biedt u eindeloos keuze uit een ongekend brede en diepe collectie. Voeg daarbij een veelheid aan kaders en branderdecoraties aan toe en u heeft alles voor handen om uw persoonlijke Bellfires te creëren. De collectie van Bellfires bestaat uit inbouw gashaarden, inzet gashaarden en vrijhangende gashaarden.

Bellfires als onderdeel van Interfocos

Bellfires is één van de topmerken van de Europese haardenfabrikant Interfocos. Dit familiebedrijf, gevestigd in het Nederlandse Bladel richt zich op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van haarden en kachels. Interfocos opereert volledig zelfstandig, houdt alles in eigen hand en voert een ongekend breed assortiment. De topkwaliteit waar Bellfires voor staat, veronderstelt volledige aandacht en concentratie van alle capaciteit en expertise. Naast Bellfires produceert Interfocos ook houtkachels onder de naam Barbas.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de gashaarden van Bellfires aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom