Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Barbas

Vindt u kwaliteit belangrijk? Hecht u waarde aan duurzaamheid? Dan bent u bij Barbas aan het juiste adres.
Al sinds 1976 loopt Barbas voorop als het gaat om innovatie en design. Barbas is nog altijd een familiebedrijf en weet als geen ander traditionele waarden te combineren met moderne technieken. Barbas’ doel is om hoogwaardige houtkachels te produceren waar u als klant content mee bent.

Milieuvriendelijke houtkachels Barbas

Barbas beschikt over een hypermoderne, milieuvriendelijke spuiterij en daardoor kunt u rekenen op houtkachels die duurzaam zijn ontwikkeld. Daar komt bij kijken dat Barbas karakter aan de houtkachels toevoegt. Elke houtkachel gaat namelijk op naam van de klant door naar de fabriek. De houtkachel is niet langer een anoniem stuk staal, maar een persoonlijk interieurproduct. Barbas is 100% Benelux. Voor u heeft dit nog een belangrijk voordeel, Barbas kan namelijk snel schakelen en zo kunt u rekenen op een bijzonder goede afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van uw haard.

Barbas als onderdeel van Interfocos

Barbas is één van de topmerken van de Europese haardenfabrikant Interfocos. Interfocos opereert volledig zelfstandig, houdt alles in eigen hand en voert een ongekend breed assortiment. De topkwaliteit waar Barbas voor staat, veronderstelt volledige aandacht en concentratie van alle capaciteit en expertise. Interfocos is een familiebedrijf, gevestigd in het Nederlandse Bladel. Naast Barbas produceert Interfocos ook gaskachels onder de naam Bellfires.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de houtkachels van Barbas aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
  • Haard-totaal is erkend dealer van Barbas
  • Diverse Barbas kachels & haarden in de showroom
  • Uitstekend advies van onze adviseurs
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom