Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Altech

Bent u milieubewust en wilt u een haard of kachel die bij deze duurzame leefstijl past? Ga dan voor een speksteenkachel van Altech. Speksteen is een natuursteen die de warmte van het vuur in zich opneemt en geleidelijk weer uitstraalt naar de omgeving. Een paar uur stoken is voldoende om de gehele dag warmte te ervaren van de speksteenkachel.

Speksteenkachel Altech

De speksteenkachel van Altech is een unicum in haar constructie. De speksteen elementen worden in een gietijzeren kachelframe geplaatst, wat de installatie en verplaatsing als één geheel mogelijk maakt. Herkenbaar bij de speksteenkachel van Altech is de specifieke, zachte en comfortabele stralingswarmte. Al meer dan 25 jaar combineert Altech vakmanschap met de allernieuwste schone technologieën. Alle Altech producten hebben een rendement van minimaal 80%. Ze zijn bovendien zo geconstrueerd dat de maximale stralingswarmte-afgifte wordt bereikt. De speksteenkachel van Altech is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, bij bijna elk model heeft u de keuze tussen 6 kleuren speksteen en 4 kleuren gietijzer.

Haard-totaal in Apeldoorn

Haard-totaal biedt u de Speksteenkachel van Altech aan in de showroom in Apeldoorn. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Bekijk collectie
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom