Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Levering en installatie

Is uw keuze gevallen op een haard of kachel van Haard-totaal dan resten er nog twee belangrijke elementen: levering en installatie. Haard-totaal levert in heel Nederland, zodat u de haard of kachel zelf kunt plaatsen. Besteedt u dit liever uit? Haard-totaal heeft erkende installateurs in dienst die u daar graag bij helpen.

Installatie van haarden en kachels

Haard-totaal levert en plaatst kanalen, openhaarden, gashaarden en houtkachels. Veel haarden en kachels zijn maatwerk en daarbij adviseren wij u graag. Ook als u een haard hebt die gerenoveerd moet worden kunnen wij u helpen. Haard-totaal werkt landelijk samen met een netwerk van installateurs die vast werkzaam zijn voor Haard-totaal. Onze installateurs hechten veel waarde aan vakmanschap en door hun jarenlange ervaring weten zij precies wat ze doen. De installateurs werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche.

Levering in heel Nederland

De installatie en aansluiting van haarden en kachels kunt u het best uitbesteden aan een vakman. Maar mocht u zelf de installatie willen doen of aan de lokale vakman willen uitbesteden dan kan dat ook. Haard-totaal heeft een speciale bezorgservice voor de kachels en haarden. Levering in geheel Nederland is mogelijk. Neem voor alle mogelijkheden contact op met Haard-totaal door te bellen naar: 055 – 82 00 280 of te mailen: info@haard-totaal.nl.

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom