Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Houtkachels

Er is niets dat zoveel sfeer in uw woonkamer brengt als een houtkachel. Het oerkarakter van vuur heeft altijd al een grote aantrekkingskracht op mensen gehad. Wie houdt van gezellig rondom het vuur zitten, het knisperende hout en het poken tussen de smeulende houtblokken, kiest vaak zonder twijfel voor de houtkachels.

Een actueel productaanbod wordt opgehaald...

Hout stoken is mogelijk op vele manieren. Denk aan de open houtkachels, de speksteen houtkachels, de inzet houtkachels of de liftdeur houtkachels.

Veiligheid houtkachels

Veiligheid vinden wij zeer belangrijk bij Haard-totaal en daarom hebben alle houtkachels een CE-keurmerk, wat betekent dat de houtkachels streng gekeurd zijn door erkende instanties.

Assortiment houtkachels

Binnen de categorie houtkachels zijn er nog vele keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de inbouw houtkachels of de inzet houtkachels. De inzet houtkachels en inbouw houtkachels worden in een muur of scheidingswand geplaatst. Voegt u een schouw of een natuursteen plateau toe dan krijgen de houtkachels een geheel eigen look. Met een liftdeur of een draaideur wordt het rendement van de houtkachels verhoogd en wordt er meer warmte vastgehouden. Een liftdeur is een ruit die omhoog en omlaag wordt geschoven door een liftsysteem. Naast de inbouw houtkachels en inzet houtkachels heeft Haard-totaal ook een ruim aanbod in afvoerloze houtkachels, CV haarden, de tuin houtkachels, de speksteen houtkachels, de vrijstaande houtkachels en de vrijhangende houtkachels.

Haard-totaal in Apeldoorn

Bij Haard-totaal vindt een uitgebreide collectie houtkachels opgesteld in de showroom in Apeldoorn. Haard-totaal is leverancier van de merken Altech, Barbas, Bellfires, Contura, Dik Geurts, Dovre, DRU, Faber, Handol, Helex, Hwam, Janus, Jacobus, Jotul, Koppe, Morso, Nestor Martin, Saey, Scan, Spartherm, Surdiac, Vermont Castings, Wanders en nog vele andere merken. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom bij Haard-totaal in Apeldoorn voor advies en inspiratie!

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom