Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Gashaarden

Wilt u genieten van vuurbeleving met één druk op de knop? Snel genieten, maar wel het effect van echt vuur? Dan zijn de gashaarden iets voor u! Niet meer te onderscheiden van een houkachel en met een bijgeleverde afstandsbediening zet u de gashaarden gemakkelijk aan.

Een actueel productaanbod wordt opgehaald...

Gashaarden zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, zoals de inbouw gashaarden, inzet gashaarden, de voorzet gashaarden, de gevel gashaarden, afvoerloze gashaarden en hangende gashaarden. De brandstof van een gaskachel wordt moeiteloos aangevoerd en de warmteafgifte van elke gaskachel is perfect regelbaar.

Gesloten verbranding gashaarden

Een belangrijk voordeel van de gashaarden is het gesloten verbrandingssysteem dat op de gashaarden wordt toegepast. De komst van dit systeem maakte de traditionele schoorsteen overbodig. Bij een gesloten verbrandingssysteem halen de gashaarden namelijk de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten en voert het de rookgassen door één en hetzelfde kanaal weer af. Hierdoor kan de afvoer in veel gevallen eenvoudig worden uitgemond door de gevel (via het dak is natuurlijk ook mogelijk). Dat betekent dat u flexibeler bent met betrekking tot de exacte plek waar de haard komt te staan.

Haard-totaal in Apeldoorn

Bij Haard-totaal vindt een uitgebreide collectie gashaarden opgesteld in de showroom in Apeldoorn. Haard-totaal is leverancier van de merken Barbas, Bellfires, CVO Fires, DRU, Element4, Faber, HAVE, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Saey, Thermocet, Wanders en nog vele andere merken. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn voor advies en inspiratie! Voor vragen en advies kunt u bellen naar: 055 – 82 00 280 of mailen: info@haard-totaal.nl.

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom