Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Elektrische haarden

Huiselijke en sfeervolle warmte is nu binnen ieders handbereik en kan worden gecreëerd waar u dat wilt. De moderne typen elektrische haarden geven een zeer levendig en levensecht vlammenspel en geven bovendien ook nog warmte. Het voordeel is dat de elektrische haarden geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben.

Een actueel productaanbod wordt opgehaald...

Een stopcontact volstaat om de elektrische haarden te laten branden op elke plek waar u wilt. Speciale technieken en aparte houtblokken zorgen voor een vlammenspel en een warme gloed die de illusie van een echt houtvuur geven.

Brandtechnieken elektrische haarden

De elektrische haarden hebben verschillende manieren om te branden. Zo zijn er de elektrische haarden die door middel van lampen en spiegels een realistisch vuurbeeld geven. Bij sommige elektrische haarden wordt waterdamp gebruikt, waardoor de vuurbeleving optimaal is.

Elektrische haarden bij Haard-totaal

Haard-totaal heeft een breed scala van elektrische haarden en kachels in onze showroom staan en kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren. Haard-totaal is leverancier van de merken: Dru, Faber en Dimplex. Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze showroom bij Haard-totaal in Apeldoorn voor advies en inspiratie! Voor vragen en advieskunt u bellen naar: 055 – 8200280 of mailen: info@haard-totaal.nl.

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom