Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Elektrische haard

De elektrische haarden blijven groeien in populariteit. Geen raar gegeven, gezien zijn gebruiksgemak, want wanneer u een elektrische haard heeft aangeschaft, stopt u de stekker in het stopcontact en u bent klaar om te genieten van het gezellige vuurbeeld dat de elektrische haard met zich meebrengt! Daarnaast is het vlammenspel niet meer wat het ooit is geweest. Van het vlakke vuurtje dat we gewend waren, komt het vuur tegenwoordig tot leven met behulp van rookeffecten en waterdamp. Dus zoekt u een haard die in elk huis past waarbij u geen rekening hoeft te houden met schoorstenen of rookkanalen? Wellicht past een elektrische haard bij u!

Dimplex Cassette 1000 elektrische haard

Wat is een elektrische haard?

Een elektrische haard is een haard die brand op elektriciteit. Er is dus geen schoorsteen of rookkanaal nodig, maar alleen een stopcontact. Bij een Mystic haard, wordt het vlambeeld gerealiseerd door middel van lichtprojecties op waterdamp. Bij de overige haarden wordt het vlambeeld gerealiseerd door projectie van licht. Elektrische haarden worden bij voorkeur gebruikt als sfeerhaard en niet als hoofdverwarming.

Dimplex Cassette 600 elektrische haard

Soorten en maten

Elektrische haarden zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. Van fronthaarden met schouw tot tunnelhaarden. Verder zijn de haarden in diverse maten te verkrijgen. Kiest u voor een tafelmodel of voor een echte grote eyecatcher in het interieur? De meeste haarden worden afgeleverd met afstandsbediening.

Verbruik van elektrische haarden

Wanneer u een elektrische haard heeft aangeschaft, wilt u bij het ontvangen van uw energienota niet voor verrassingen komen te staan. Toch is het lastig om te zeggen wat het verbruik van een elektrische haard precies is. Dit is afhankelijk van diverse aspecten. Bevat de elektrische haard een verwarmingsfunctie of niet? Hoe lang heeft u de haard aan staan? En wat is het precieze stroomgebruik van de haard?

Dimplex Sunningdale elektrische haard

Kom gerust langs in onze showroom in Apeldoorn. Wij beantwoorden uw vragen graag onder het genot van een kopje koffie of thee!

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: 0548 211550

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom