Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Haard-totaal uw specialist in sfeerverwarming

Haard-totaal is een bedrijf gespecialiseerd in sfeerverwarming, haardplateau’s en schouwen. Haard-totaal heeft ruim 10 jaar lang ervaring op het gebiedt van kachels en haarden. Haard-totaal is een haardenspeciaalzaak welke zich vooral richt op het leveren van kachels en haarden aan projectontwikkelaars en aannemers, naast deze bedrijfstak bedienen wij uiteraard ook de particuliere markt. Door het succes van onze formule zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot èèn van de grootste leveranciers van Nederland op het gebied van sfeerverwarming en schouwen.

Exclusief maatwerk

Het verkopen van een haard gaat tegenwoordig niet alleen meer om het product, wij verkopen een stukje interieur, advies op maat aangepast aan de specifieke wensen van een klant. Hiermee is Haard-totaal de meest vooruitstrevende haardenspeciaalzaak van Nederland. Exclusieve ontwerpen, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw droom: uw haard in een uniek ontwerp passend bij uw interieur en 100% afgestemd op uw wensen. Dit is een droom, die wij voor u kunnen realiseren. Wij kunnen voor u een 3D ontwerp maken aan de hand van een door u aangeleverde schets of afbeelding, of aan de hand van een opstelling in onze showroom. Het ontwerpen wordt uiteraard zo vaak gedaan als nodig is, totdat u tevreden bent.

Vakkundige installatie

Haard-totaal heeft landelijk een aantal ervaren haardenbouwers welke vast werkzaam zijn voor Haard-totaal, deze ervaren haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche. Heeft u eenmaal uw droomkachel gevonden, dan maken wij de klus graag vertrouwd en vooral veilig voor u af, want we spelen uiteindelijk met vuur! Onze monteurs installeren alle merken kachels, schouwen en rookkanalen vakkundig door heel Nederland.

Projectontwikkelaar & aannemer

Niet alleen particulieren waarderen ons om onze kwaliteit en service, ook met de projectenmarkt onderhouden wij uitstekende contacten.Hierdoor zijn wij de perfecte schakel tussen particulier en aannemer. Alle benodigde voorzieningen voor een te plaatsen haard kunnen op deze manier voor oplevering gerealiseerd worden zodat de installatie na of voor oplevering van de woning snel, en zonder onnodige kosten kan verlopen. Haard-totaal is de partner voor de projectontwikkelaar en aannemer.

Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Haarden

Bezoek onze showroom

Het Dru assortiment is enorm uitgebreid, naast hun eigen gas- en houtkachels zijn ze ook nog eens importeur van het merk Spartherm.

Onze showroom