Onze showroom is vandaag van 08:00 tot 17:00 geopend!

Afvoermateriaal

Haard-Totaal levert niet alleen kwalitatieve kachels en haarden, maar ook afvoermateriaal en accessoires. Een totaalleverancier die alleen de beste kwaliteit verkoopt. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een persoonlijk advies, van aanschaf tot installatie. Bij enige technische vragen trekt u bij Haard-Totaal aan de bel, zodat het rookkanaal correct en veilig wordt aangelegd.

Haard-Totaal heeft een breed assortiment aan kwalitatieve haarden en kachels. Deze toestellen zijn eventueel te verkrijgen met een bijpassende schouw of een meubel op maat. Dankzij de grote voorraad en snelle levering bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Vanzelfsprekend levert Haard-Totaal de juiste afvoermaterialen om uw haard of kachel veilig en correct aan te sluiten. Het gaat hier om hoogwaardige producten die perfect aansluiten op de gewenste haard of kachel.

Dubbelwandig afvoermateriaal

Op het gebied van afvoermateriaal levert Haard-Totaal dubbelwandige rookkanalen van het merk ThermoFlue. Dit schoorsteensysteem wordt gebruikt voor de montage van een volledig kanaal voor een hout- en gashaard. Het merk ThermoFlue is voor vele keuringen met vlam en wimpel geslaagd, op nationaal als Europees vlak. Denk hierbij aan de Nederlandse Norm NEN 6062 en de N6064, wat de kwaliteit en de brandveiligheid waarborgt. Maar ook de Europese EN 1856-1, de norm voor metalen schoorstenen, is van toepassing. Tot slot voldoet het systeem aan alle eisen van het Europese CE-keurmerk. U bent er dus van verzekerd dat u een kanaal aanschaft van hoogwaardige kwaliteit. U stookt veilig en onbezorgd. Om het helemaal af te maken, ontvangt u tot wel 10 jaar garantie op het afvoermateriaal.

Flexibele schoorsteenvoering

Wilt u de haard of kachel aansluiten op een bouwkundig (gemetseld) kanaal? Dat kan, want Haard-Totaal levert flexibele schoorsteenvoeringen. Voor meer informatie neemt u contact op met onze deskundige adviseurs.

Accessoires

Maar ook accessoires zijn onderdeel van ons ruime assortiment. Haard-Totaal levert onder andere verschillende convectieroosters, in diverse maten en designs.

Ondersteuning

Van aanschaf tot installatie, onze adviseurs staan graag voor u klaar. U heeft altijd een aanspreekpunt bij technische vragen. Door hun jarenlange ervaring en kennis krijgt u direct antwoord op uw specifieke vraag. Naast onze bekwame adviseurs kunt ook de website raadplegen voor onduidelijkheden. Op onze website vindt u namelijk de technische specificaties van iedere haard of kachel. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: 055 – 82 00 280 of mailen: info@haard-totaal.nl.

 

Bekijk collectie
Maak een afspraak
met één van onze medewerkers

Laat u inspireren en adviseren in onze luxe showroom in Apeldoorn waar vele haarden kachels brandend staan opgesteld.

Arne Lubbers
Productspecialist
Tel: (055) 8200 280

Bezoek onze showroom

Showroom Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
(055) 82 00 222

Onze showroom